Peruskurssi

Syksyn 2017 peruskurssi

Elokuussa 2017 on jälleen mahdollisuus aloittaa aikidon harjoittelu Akarissa. Peruskurssi alkaa heti tiistaina 22.8.2017, ja harjoituksia tullaan pitämään kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja lauantaisin. Mukaan voi tulla helposti vielä myöhemminkin.

Harjoitukset

  • tiistai klo 20.15-21.15
  • lauantai klo klo 11:30-13:00.

Tiedossa olevat poikkeukset harjoituksiin:

  • Aloitusviikon lauantaina 19.8.17 ei harjoituksia (judokoilla kisat)
  • Toisen kurssiviikon lauantaina 26.8.17 ei harjoituksia (Akari järjestää japanilaisen opettajan Watanaben leirin)

Perukurssin päävetäjinä toimivat Timo Kangas ja Juha Oittinen.

Peruskurssin graduointi pidetään loka-marraskuussa 2017, aikataulu tarkentuu ryhmän aloitettua. Täytä ilmoittautumislomake ja maksa tarvittavat maksut ennen graduointipäivämäärää. Tarvittaessa pyydä lisäohjeita kurssin vetäjiltä.

 

Aikidon aloittaminen

Aluksi tarviset mukaan vain t-paidan, verkkarit ja sandaalit. Puvun voi tilata seuran kautta myöhemmin. Peruskurssilaisille jaetaan peruskurssiopas muutaman viikon kuluttua kurssin alkamisesta. Sandaaleita käytetään siirryttäessä pukuhuoneesta tatamitilaan. Oheisesta linkistä voit myös tutustua mitä kuuluu dojo-etikettiin. Tervetuloa kurssille!

Kahden kuukauden harjoittelun jälkeen peruskurssilaisetkin voivat osallistua kaikkiin treeneihin. Katso tarkemmat harjoitusajat ja hinnasto harjoitukset-sivulta.

Peruskurssilaisen, kuten kaikkien muiden harjoittelijoiden, tulee vakuuttaa itsensä tapaturmien varalta. Aikidoliiton kautta saa edullisen tapaturmavakuutuksen aikidoharrastukselle. Jos sinulle on jo olemassaoleva liikuntavakuutus, tarkista kattaako se aikidoa. Useimmat tavalliset liikuntavakuutukset eivät kata itsepuolustuslajeja.

Aikidolisenssi tulee olla voimassa, kun kun osallistut peruskurssin graduointiin.

Akarin peruskurssilla tehtävät liikkeet löytyvät myös dvd:nä. Dvd on hyvä apu itseopiskeluun ja kertaukseen kotona. Dvd:tä voi kysyä kaikilta vetäjiltä.

Tervetuloa mielenkiintoisen ja monipuolisen lajin pariin!