Graduonnit

Kyu-vaatimukset aikuiset

Kyu-vaatimukset ovat aikidoliiton vahvistamat. Tarkista ajankohtainen lista Aikidoliiton sivuilta: linkki. Kyu-arvot on tarkoitettu 13 -vuotta täyttäneille aikidoharjoittelijoille.

Vuosittain Aikidoliitto vahvistaa perittävän vyökoemaksun. Osallistuttaessa graduointiin tulee osallistujan täyttää ilmoittautumislomake graduoinnin pitäjän ilmoittamaan määräaikaan mennessä. Kaikilla kyu-arvoilla tulee olla aikidopassi osallistuttaessa vyökokeeseen. Myönnetyistä kyu-arvoista annetaan Aikidoliiton diplomi (valkoinen).

Kyu-arvot rekisteröidään seurojen toimesta SLU:n ylläpitämään Sporttirekisteriin. Vuoden 2017 aikana siirrytään vaiheittain käyttämään uutta rekisteriä nimeltä Suomisport.

Vyöarvoilla 6. – 4. kyu tunnusmerkkinä on valkoinen vyö. 3. – 1.kyun suorittaneet saavat käyttää ruskeaa vyötä ja hakamaa.

Kyu-graduointiin ilmoittauminen Akarissa

Tulevat kyu-graduointipäivät:

  • Maanantai 4.6.2018  harjoituksen klo 18:00-19:15 yhteydessä
    Tuomarit Jari Alasuutari 4.dan ja Taina Nyström 4.dan
  • Jos sinulla on mielessä graduointi ja sille aikataulu, kerro siitä rohkeasti jollekin vetäjälle, joka voi viedä asiaa eteenpäin ja sopia virallisen graduointipäivämäärän.

Pyydä ilmoittautumislomake harjoitusten vetäjältä, täytä se ja palauta viimeistään viikkoa ennen graduointipäivämäärää. Maksa myös tarvittavat maksut viikkoa ennen graduointipäivämäärää.

Read More