Peruskurssi

Kevään 2022 peruskurssi

Aikidon peruskurssi alkaa näytöksellä 5.3.22 klo 12.00. Peruskurssilaiset harjoittelevat maanantaisin klo 17–18 ja lauantaisin klo 11.30–13.00. Muutaman viikon harjoittelun jälkeen peruskurssilaiset voivat asteittain osallistua kaikkiin harjoituksiin. Harjoittelun aloittaminen on mahdollista myös kesken kauden! Tervetuloa vain rohkeasti mukaan tatamille joko maanantaina tai lauantaina, niin pääset alkuun.

Lisätietoa peruskurssista: Jari Alasuutari, 040 536 5217, jari_alasuutari@yahoo.com

Aikidon aloittaminen

Aluksi tarviset mukaan vain t-paidan, verkkarit ja sandaalit. Puvun voi tilata seuran kautta myöhemmin. Peruskurssilaisille jaetaan peruskurssiopas muutaman viikon kuluttua kurssin alkamisesta. Sandaaleita käytetään siirryttäessä pukuhuoneesta tatamitilaan. Suomen Aikidoliiton sivuilta voit tutustua harjoitteluun ja lajiin yleensä. Tervetuloa kurssille!

Kahden kuukauden harjoittelun jälkeen peruskurssilaisetkin voivat osallistua kaikkiin treeneihin. Katso tarkemmat harjoitusajat ja hinnasto harjoitukset-sivulta.

Peruskurssin vakuutus eli Sporttiturva on voimassa Suomessa järjestettävillä kursseilla, jotka kestävät enintään kolme kuukautta tai siihen asti, kun menet ensimmäiseen vyökokeeseesi. Sinun tulee hankkia Aikidoliiton lisenssi ennen ensimmäistä vyökoettasi. Peruskurssin vakuutusturva sisältää vain kurssiohjelman mukaisen harjoitustoiminnan (ei kilpailuja eikä leirejä). Vakuutus on voimassa vain niillä kursseilla, joita varten se on otettu.

Miten menettelet?

Ilmoita tietosi Suomen Aikidoliitolle peruskurssin vakuutusta varten peruskurssilisenssi-lomakkeella. Vakuutus astuu voimaan seuraavana arkipäivänä. Tämän jälkeen saat laskun peruskurssista seuramme talousvastaavalta.

Tervetuloa mielenkiintoisen ja monipuolisen lajin pariin!

Read More