Peruskurssi

Kevään 2018 peruskurssi

Tammikuussa 2018 on jälleen mahdollisuus aloittaa aikidon harjoittelu Akarissa. Peruskurssi alkaa tiistaina 9.1.2018, ja harjoituksia tullaan pitämään kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja lauantaisin. Mukaan voi tulla helposti vielä myöhemminkin.

Harjoitukset

  • tiistai klo 20.15-21.15
  • lauantai klo klo 11:30-13:00.

Perukurssin päävetäjinä toimivat Timo Kangas ja Juha Oittinen.

Peruskurssin graduointi pidetään maalis–huhtikuussa 2018, aikataulu tarkentuu ryhmän aloitettua. Täytä ilmoittautumislomake ja maksa tarvittavat maksut ennen graduointipäivämäärää. Tarvittaessa pyydä lisäohjeita kurssin vetäjiltä.

 

 

Aikidon aloittaminen

Aluksi tarviset mukaan vain t-paidan, verkkarit ja sandaalit. Puvun voi tilata seuran kautta myöhemmin. Peruskurssilaisille jaetaan peruskurssiopas muutaman viikon kuluttua kurssin alkamisesta. Sandaaleita käytetään siirryttäessä pukuhuoneesta tatamitilaan. Oheisesta linkistä voit myös tutustua mitä kuuluu dojo-etikettiin. Tervetuloa kurssille!

Kahden kuukauden harjoittelun jälkeen peruskurssilaisetkin voivat osallistua kaikkiin treeneihin. Katso tarkemmat harjoitusajat ja hinnasto harjoitukset-sivulta.

Peruskurssin vakuutus eli Sporttiturva on voimassa Suomessa järjestettävillä kursseilla, jotka kestävät enintään kolme kuukautta tai siihen asti, kun menet ensimmäiseen vyökokeeseesi. Sinun tulee hankkia Aikidoliiton lisenssi ennen ensimmäistä vyökoettasi. Peruskurssin vakuutusturva sisältää vain kurssiohjelman mukaisen harjoitustoiminnan (ei kilpailuja eikä leirejä). Vakuutus on voimassa vain niillä kursseilla, joita varten se on otettu. Vakuutus päättyy viimeistään 31.12.2018.

Miten menettelet?

Voit ilmoittaa tietosi peruskurssin vakuutusta varten peruskurssilisenssi-lomakkeella.

Akarin peruskurssilla tehtävät liikkeet löytyvät myös dvd:nä. Dvd on hyvä apu itseopiskeluun ja kertaukseen kotona. Dvd:tä voi kysyä kaikilta vetäjiltä.

Tervetuloa mielenkiintoisen ja monipuolisen lajin pariin!

 

Read More