Peruskurssi

Kevään 2020 peruskurssi

Peruskurssilaiset aloittavat harjoittelun maanantain treeneissä klo 17-18 ja lauantain treeneissä klo 11:30-13:00. Muutaman viikon harjoittelun jälkeen peruskurssilaiset voivat asteittain osallistua kaikkiin harjoituksiin. Jos mietit harjoittelun aloittamista kesken kauden, se on täysin mahdollista! Tervetuloa vain rohkeasti mukaan tatamille joko maanantaina tai lauantaina, niin pääset alkuun.

Aikidon aloittaminen

Aluksi tarviset mukaan vain t-paidan, verkkarit ja sandaalit. Puvun voi tilata seuran kautta myöhemmin. Peruskurssilaisille jaetaan peruskurssiopas muutaman viikon kuluttua kurssin alkamisesta. Sandaaleita käytetään siirryttäessä pukuhuoneesta tatamitilaan. Oheisesta linkistä voit myös tutustua mitä kuuluu dojo-etikettiin. Tervetuloa kurssille!

Kahden kuukauden harjoittelun jälkeen peruskurssilaisetkin voivat osallistua kaikkiin treeneihin. Katso tarkemmat harjoitusajat ja hinnasto harjoitukset-sivulta.

Peruskurssin vakuutus eli Sporttiturva on voimassa Suomessa järjestettävillä kursseilla, jotka kestävät enintään kolme kuukautta tai siihen asti, kun menet ensimmäiseen vyökokeeseesi. Sinun tulee hankkia Aikidoliiton lisenssi ennen ensimmäistä vyökoettasi. Peruskurssin vakuutusturva sisältää vain kurssiohjelman mukaisen harjoitustoiminnan (ei kilpailuja eikä leirejä). Vakuutus on voimassa vain niillä kursseilla, joita varten se on otettu.

Miten menettelet?

Ilmoita tietosi Suomen Aikidoliitolle peruskurssin vakuutusta varten peruskurssilisenssi-lomakkeella. Vakuutus astuu voimaan seuraavana arkipäivänä. Tämän jälkeen saat laskun peruskurssista seuramme talousvastaavalta.

Akarin peruskurssilla tehtävät liikkeet löytyvät myös dvd:nä. Dvd on hyvä apu itseopiskeluun ja kertaukseen kotona. Dvd:tä voi kysyä kaikilta vetäjiltä.

Tervetuloa mielenkiintoisen ja monipuolisen lajin pariin!

Read More