Syksyn 2019 peruskurssi

Uusi aikidon peruskurssi alkaa Akarissa maanantaina 19.8.2019 klo 17:00.

Peruskurssilaiset harjoittelevat maanantaisin klo 17-18 ja lauantaisin klo 11:30-13:00. Muutaman viikon harjoittelun jälkeen peruskurssilaiset voivat asteittain osallistua kaikkiin harjoituksiin. Jos mietit harjoittelun aloittamista kesken kauden, se on täysin mahdollista! Tervetuloa vain rohkeasti mukaan tatamille joko maanantaina tai lauantaina, niin pääset alkuun.

Aikidon aloittaminen

Aluksi tarvitset mukaan vain t-paidan, verkkarit ja sandaalit. Puvun voi tilata seuran kautta myöhemmin. Peruskurssilaisille jaetaan peruskurssiopas muutaman viikon kuluttua kurssin alkamisesta. Sandaaleita käytetään siirryttäessä pukuhuoneesta tatamitilaan.

Tietoa maksuista löytyy täältä.

Tervetuloa hienon budolajin pariin !!!